Necazuri cu tableta sau smartphone-ul?
Contacteaza-ne la numarul 0721 848 877
TEL: 0721 848 877 | Service GSM | Reparatii tablete

Diferenta intre Lipire sticla si Laminare (lipire pe toata suprafata) Samsung Galaxy, iPhone 5, HTC

Diferentele intre lipire si laminare a display-urilor

DISPLAY SAMSUNG GALAXY S3

Scriem acest articol deoarece au fost multe persoane care prin lipsa de informare sau prin informarea incorecta au ales varianta mai ieftina si anume lipirea ecranului pe conturul acestuia. Cu o simpla cautare pe canalele media (Youtube,Google, etc..) rezultatele nu vor intarzia sa apara, sunt procedee relativ simple, dezvoltate fie in garajul casei, fie pe masa din bucatarie si fara a avea nevoie de prea multe instrumente, fiind de ajuns un feon cu aer cald si un briceag. Trebuie sa recunoastem ca este o modalitate de a remedia problema, dar ceea ce multi nu stiu este ca aceasta solutie este temporara, ca apar probleme de functionare ale touchscreen-ului, ca relexia luminii va face ecranul mai putin vizibil in mediul exterior, ca pot aparea pete (condens) prin contactul sticlei de suprafata ecranului (intre cele doua existand un adeziv care fara laminare prezinta bule de aer).

Dupa ce am descris ceea ce se ofera pe piata, fie ca este vorba de un service (unde manopera difera intre 150-250 lei) sau un “baiat” mai priceput care taxeaza persoanele interesate cu sume intre 150-200 lei, vine si solutia oferita de serviceul nostru, care este total diferita de tot ceea ce oferta piata romaneasca.

Prin ce ne deosebim de concurenta?

Este simplu doar noi facem aceasta operatie “ca la carte”

Suntem un service care doreste sa dea incredere clientului prin seriozitate si serviciile pe care le prestam.

Multi pot lua ca si unitate de masura pretul atunci cand fac o alegere, dar ulterior daca metoda aplicata nu este corecta poate duce la inlocuirea totala a ecraului care atrage dupa sine un pret superior reparatiei inlocuirii sticlei.

Efectuarea acestei operatii in service-ul nostru fiind comparabil cu un produs nou atat ca si aspect, specificatii dar si calitativ.

In ce consta reparatia ?

  • inlaturarea geamului spart
  • curatarea ecranului de vechiul adeziv
  • atasarea unui nou adeziv
  • atasarea noii sticle
  • laminarea sticlei (lipirea) de unitatea lcd
  • inlaturarea bulelor de aer dintre cele doua suprafete dure

Ce garantam ?

Garantam 90 zile pentru aceasta operatie de inlocuire a sticlei si pentru buna functionare a ecranului (operatia are un efect permanent, nu se deterioreaza decat prin soc mecanic – spargere ecran, contact cu apa, materiale chimice sau prin socuri electrice de intensitate mare).

Care sunt riscurile?

In momentul cand predati ecranul spart, iar acesta este verificat si se constata buna functionare a acestuia, riscul dumneavoastra este zero.

Cat costa reparatia ecranului?

Ecran Samsung Galaxy s2 – 250 RON

Ecran Samsung Galaxy s3 – 350 RON

Ecran Samsung Galaxy S3 mini – 200 RON

Ecran Samsung Galaxy s4 – 450 RON

Ecran Samsung Galaxy Note 2 – 450 RON

Ecran Samsung Galaxy Note 1 – 400 RON

Ecran iPhone 5 -350 RON

Pentru alte marci sau modele pretul poate varia in functie de complexitatea lucrarii.

Doar la noi se aplica adezivul optic prezent intre ecran si sticla, nici un alt service nu executa aceasta operatie, iar pentru multi este imposibila reparatia in acest sens la nivel service. – FALS

Mai jos va prezentam cateva exemple de diferente dintre doua ecrane de Samsung Galaxy S3 unul laminat unul lipit doar pe margine :

Reflexia luminii – diferenta dintre ecran laminat (refacut utilizand metoda producatorului) si cel lipit pe margine (varianta utilizata pe youtube) se poate vedea clar ca cel lipit

inlocuire sticla s3 servicio photo 2 (2)

Diferenta celor doua ecrane la exercitarea unei presiuni pe suprafata acesora, se pot observa in cazul celui lipit aparitia unor mici pete in jurul locului in care a fost exercitata presiunea. Efectul apare pe ecran chiar si fara exercitarea unei presiuni in majoritatea cazurilor in care ecranul este lipit doar pe margine si poate fi constatat de regula pe suprafata ecranului chiar si la cateva zile de la inlocuire, urma fiind similara uneia de condens.

photo 5 (2)

Se poate observa si o diferenta de culoare intre cele doua, diferenta fiind data de lipsa adezivului dintre ecran si sticla (in cazul celui lipit)

photo 3

 

Program magazin service GSM
Luni – Vineri 09:30 – 18:30

Telefoane
– 0721 848 877
– 0749 788 859
– 021 795.05.58

Adresa
B-dul. Burebista Nr. 3, Bucuresti