Necazuri cu tableta sau smartphone-ul?
Contacteaza-ne la numarul 0721 848 877
TEL: 0721 848 877 | Service GSM | Reparatii tablete

Inlocuire touchscreen / geam / sticla Allview x1 Soul

Inlocuire display Allview

all view x1 soul

all view x1 soul

Inlocuirea touchscreen Allview x1 soul

Indiferent ca ai un telefon produs in Romania sau in una din tarile in care marii producatori isi asambleaza telefoanele, deseori ai nesansa de a fi in situatia de a inlocui touchscreen-ul telefonului tau. Iata de ce si in cazul unui smartphone precum Allview X1 Soul ai nevoie de o echipa de specialisti care sa faca aceasta operatiune rapid si mai ales la un standard de calitate excelent. Este exact momentul in care ai nevoie sa apelezi la echipa de specialisti ai firmei SERVICIO din Bucuresti.
Pentru a inlocui ecranul de 5 inch al telefonului Allview X1 Soul in conditii optime si pentru a oferi la final un produs ce va avea aceleasi specificatii tehnice si functionale ca cele ale unui produs nou, este nevoie de echipamente performante dar si de specialisti care sa stie in detaliu cum trebuie inlocuit ecranul unui smartphone. Echipa de la SERVICIO te poate ajuta indiferent daca este vorba de inlaturarea sticlei de protectie sparte, de curatarea ecranului sau de lipirea profesionala a ecranului. Specialistii nostri vor folosi cele mai recente produse si tehnologii pentru a oferi la final un produs de calitate. La noi revenirea produselor in service este aproape de zero, pentru ca ne pasa si pentru ca stim cum trebuie inlocuit ecranul unui telefon mobil, indiferent de producator.

 

Program magazin service GSM
Luni – Vineri 09:30 – 18:30

Telefoane
– 0721 848 877
– 0749 788 859
– 021 795.05.58

Adresa
B-dul. Burebista Nr. 3, Bucuresti

3 Comments
  1. Buna ziua, cat ar costa inlocuirea touchscreenului si geamului pt un x1soul alb. Mentionez ca dispayul este functional. Multumesc.

    • Bana ziua. Am in allview x1 soul mini negru care are geamul spart dar touch-ul functioneaza si vreau sa stiu cat ma costa inlocuirea geamului. Multumesc

  2. Buna ziua ,va rog sa-mi spuneti cat ar costa inlocuiea ecranului la telefonul-Allview-x1-soul/Telefonul este in garantie.
    Multumesc

Leave a Reply