Necazuri cu tableta sau smartphone-ul?
Contacteaza-ne la numarul 0721 848 877
TEL: 0721 848 877 | Service GSM | Reparatii tablete

REPARAM ORICE MODEL DE IPHONE

REPARAM ORICE MODEL DE IPHONE

Stim cat de frustrant este atunci cand iPhone-ul tau s-a defectat, de aceea misiunea noastra este aceea de a iti oferi servicii profesioniste pentru ca telefonul tau sa functioneze la fel ca in prima zi, cat mai curand posibil.

Primul pas este un diagnostic corect al problemei si reparatia rapida a acestuia, fara a face compromisuri in ceea ce priveste calitatea, pentru ca aparatul sa se intoarca inapoi la tine cat mai rapid si intr-un mod cat mai eficient. Acestia sunt cei trei piloni de calitate dupa care ne ghidam, iar viteza si eficienta sunt cele ce ne diferentiaza pe piata.

Inginerii nostri iscusiti au o experienta bogata in reparatia de iPhone, iPod si iPad, ceea ce inseamna ca poti fi sigur ca telefonul tau va fi reparat cat mai repede posibil si va arata si functiona ca nou in cel mai scurt timp.

Garantia oferita de Apple este de 1 an, iar cele mai frecvente defecte sau stricaciuni nu sunt in general acoperite de aceasta garantie. Garantia initiala exclude orice daune fizice sau contactul aparatului cu lichide.

Ne ocupam de toate tipurile de reparatii pentru iPhone, de la primul model la iPhone 5. Chiar daca este vorba de un iPhone 3G stricat sau iPhone 4S spart, noi am reparat deja mii de telefoane si stim exact cum sa te ajutam astfel incat telefonul tau sa functioneze la parametrii normali. De aceea suntem aici pentru tine – pentru a efectua reparatii excelente pentru orice model iPhone, astfel incat tu sa te poti bucura de el si sa continui sa il folosesti fara probleme pe viitor.

Vino in service-ul nostru din Bd. Burebista nr. 3 (Bucuresti) iar specialistii nostri vor evalua corect problemele aparute, iti vor recomanda modul de reparare al telefonului tau si vei primi si garantie 90 de zile pentru orice reparatie efectuata in service-ul nostru. Te asteptam!

1 Comment