Necazuri cu tableta sau smartphone-ul?
Contacteaza-ne la numarul 0721 848 877
TEL: 0721 848 877 | Service GSM | Reparatii tablete

Service Laptop

SERVICE LAPTOPURI

Daca laptopul tau functioneaza greu sau deloc, specialistii SERVICIO il pot repara pentru tine. De ce sa cumperi un laptop nou cand il poti repara sau upgrada pe cel existent la un cost mai mic decat achizitia unui laptop nou?

Specialistii SERVICIO pot repara orice fel de laptop, fie el Apple, Toshiba, HP, IBM, Lenovo, etc.

Service laptopuri cu garantie pentru orice lucrare efectuata. Reparatii laptopuri la cel mai bun pret.

Reparatii Laptop

CELE MAI FRECVENTE REPARATII LA LAPTOPURI

Reparatia Mufei de Alimentare

Laptopul tau functioneaza doar cu bacteria sau mufa de alimentare este slabita? Cele mai multe mufe de alimentare nu sunt suficient de rezistente si cedeaza in urma uzurii normale. Reparam mufele de alimentare la standarde mai inalte decat producatorul original.

Reparatie Placa de Baza

Placa de baza controleaza hardware-ul Audio, Video, Alimentarea, porturile USB, FireWire, Tastatura si Touchpad-ul. Daca intampini dificultati cu una dintre acestea, tehnicienii SERVICIO vor identifica problema si o vor rezolva cu promptitudine. De cele mai multe ori este mai ieftin sa repari decat sa inlocuiesti placa de baza cu totul.

Inlocuire Ecran LCD / LED

Ecranul laptopului tau s-a crapat, imaginea fluctueaza? Laptopul tau porneste si dupa un timp ecranul se face negru? Noi avem solutii pentru tine.

Inlocuire Tastatura

Ai pierdut din taste, ai varsat apa peste laptop sau butoanele nu mai stau la locul lor? E timpul sa inlocuiesti tastatura!

Supra-Incalzire

Laptopul tau se incinge si se inchide de unul singur? Poate ca trebuie sa verifici sistemul de racire. Aceasta este o reparatie necostisitoare care poate prelungi durata de utilizare a laptopului tau.

Recuperare de Date

Iti oferim posibilitatea de a recupera datele stocate pe laptopul tau nefunctional. Iti putem face back-up la hard-disk si sa iti recuperam toate documentele, pozele si fisierele audio-video pe un DVD sau un hard-disk extern.

 

Program magazin Service Laptopuri
Luni – Vineri 09:30 – 18:30

Telefoane
– 0721 848 877
– 0749 788 859
– 021 795.05.58

Adresa
B-dul. Burebista Nr. 3, Bucuresti